Palveluni

Älä viesti kuin idiootti, viesti alastomasti! Että mitä? Alaston viestintä tarkoittaa sitä, että jokainen meistä asettuu viestiessämme vastaanottajien arvioitavaksi, siis alastomaksi yleisön edessä. Tutustu palveluihini ja ota yhteyttä.

Viestinnän vierihoito

Tuntuuko, ettet pääse viestinnässäsi alkuun? Tarvitsetko viestintääsi hetkellistä tai pidempiaikaista apua? Haluatko itsellesi viestintämentorin kulkemaan rinnallesi vaikean ajan yli?

Ei hätää. Viestinnän vierihoito voisi olla sinulle juuri oikea vaihtoehto. Autan sinua suunnittelemaan, toteuttamaan ja parantamaan omaa viestintääsi.

Kevyt toteutus kasvokkain, puhelimella tai videolla.

Luvassa konkreettisia ratkaisuja, ei mitään ylätason lätinää!

Hinnat

Kolme pakettia:

Kevyt: 870 euroa // kk.

Keskiraskas: 1260 euroa // kk.

Tanakka: 1580 euroa // kk.

Lyhyemmät mentoroinnit: 100 euroa/h.

Hintoihin lisätään alv 24%.

Mitäpä jos kokeilisit ammattilaista?

Kirjoittaminen koetaan usein helpoksi. Yleinen ajatus on, että "kaikkihan kirjoittaa osaavat.".

Mutta miten muutat tyyliäsi, jos kirjoitat suurelle yleisölle tai asiantuntijoille? Entäs johtajat ja poliitikot?

Niin, se ei olekaan enää niin helppoa.

Yli kymmenen vuoden kirjoittajakokemus ja datan hyödyntäminen oikeanlaisten sisältöjen tekemisessä oikeisiin kanaviin on muovannut minusta nopean, selkeän ja persoonallisen sisälllöntuottajan.

Erityisvahvuusalueet: Oivaltava otsikointi, inhimilliset tarinat, talous, politiikka, sote ja kulttuuri.

Hinnat

Lyhyt asiantuntija-artikkeli tai tiedote: Yhdestä asiakkaan tarkoin rajaamasta teemasta. Merkkimäärä maks. 2000 merkkiä. Hintaan kuuluu yksi korjauskierros.
Hinta: 320 euroa.
Uutis- ilmiö- tai henkilöjuttu: Juttu, jossa haastatellaan 2–3 henkilöä puhelimella. Pureudutaan yhteen asiakkaalta tulevaan näkökulmaan. Merkkimäärä maks. 4000 merkkiä. Hintaan kuuluu yksi korjauskierros.
Hinta: 720 euroa.
Dokumentaarinen juttu ilmiöstä tai henkilöstä: Pureudutaan ilmiöön tai ihmiseen syvällisemmin, ja tehdään haastattelu paikan päällä. Näkökulma viilataan yhdessä asiakkaan kanssa. Jutun kirjoitustapa on tarinallinen ja jutulla on selkeästi määritetyt kohderyhmät. Hintaan kuuluu matkakustannukset Satakunnan alueella ja kaksi korjauskierrosta. Merkkimäärä maks. 6 000 merkkiä.
Hinta: 1190 euroa.
Muut sisältöpalvelut sovitaan erikseen 90 euroa/h.

Hintoihin lisätään alv 24%.

Viestintäbuusteri auttaa lentoon

Usein ulkopuolinen asiantuntija on paras tapa oppia uutta ja päivittää jo olemassa olevia taitoja. Silloin kannattaa kutsua paikalle viestintäbuusteri! Aiheita muun muassa: Sisäinen viestintä, kriisiviestintä, viestintäpelkojen kohtaaminen, esimies viestintäkaaoksen keskellä.

Hinnat

Puolen päivän koulutus: 1440 euroa.

Koko päivän koulutus: 1870 euroa.

Koulutuksiin liittyvät lisäpalvelut: 100 euroa/h.

Hintoihin lisätään alv 24%.

Median digitalkkari

Meinaatko jäädä digivankkureista jälkeen? Miten johdat journalisteja mediamurroksen keskellä? Kuinka työprosessit saadaan palvelemaan Digi First -ajattelua? Miten saisit paremman kontaktin konsernin muihin medioihin?

Kun sormi menee suuhun, kannattaa kutsua paikalle median digitalkkari. Toimitusten fikseri, Mr. Wolf.

Olen tehnyt töitä Suomen suurimmissa mediataloissa. Tulokset ovat kovia: liiketoiminnan mittarit ovat kasvaneet toimialaa nopeammin, yhteistyö eri medioiden välillä on parantunut ja henkilöstön työtyytyväisyys on kasvanut.

Kyllä, nämä kaikki ovat mahdollista. Soita, niin kerron miten!

Hinnat

20-luvun media-ammattilainen toimituksissa

Koulutuksessa käydään läpi modernin sisällöntuotannon ja julkaisun perusperiaatteet ja trendit. Teemoina mm. otsikointi, näkökulmaaminen, ja juttujen rikastaminen. Kolme neljän tunnin työpajaa.

Hinta: 2470 euroa.

20-luvun media-ammattilainen toimituksen esimiehenä

Koulutuksessa käydään läpi modernin sisällöntuotannon ja julkaisun perusperiaatteet ja trendit esimiehen näkökulmasta. Teemoina muun muassa LEAN työprosessin tehostajana, tiimitaulu, mentoroiva johtaminen, aamupalaveri 2.0. Kolme neljän tunnin työpajaa.

Hinta: 2920 euroa.

Lyhyet projektit 100 euroa/h. Pyydä tarjous laajemmista projekteista.

Hintoihin lisätään alv 24%.

Entäs jos vähän tutkittais?

Mitkä ovat viestintänne käyttämättömiä potentiaaleja? Mihin pullonkauloihin kannattaa kiinnittää huomiota? Miltä viestintänne näyttää muista? Miten kilpailijanne viestivät?

Tutkitaan asiaa ja pohditaan konkreettisia toimenpiteitä viestintänne vahvistamiseksi!

Myös laajemmat viestinnän tutkimukset (mm. asiakaskyselyt) ja viestinnän palvelumuotoilu.

Hinnat

Viestintätaajuuden tsekkaus: Kilpailijakartoitus, huomiot organisaation viestinnästä ja kolmen asiakkaan valitseman ihmisen haastattelukysely viestinnästä. Hinta: 840 euroa.

Muut kyselytutkimukset ja analyysit sovitaan tapauskohtaisesti.

Hintoihin lisätään alv 24%.