TOIMITUS- JA MAKSUEHDOT

Voimassa 12.5.2020 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita ja palveluja myy Viestintävahvistin Oy (y-tunnus 3121455-4). Viestintävahvistin myy palveluita yrityksille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinta ilmoitetaan muodossa hinta + alv 24%.

Tilaaminen

Tuotteet ja palvelut tilataan verkkokaupasta osoitteesta viestintavahvistin.fi/kauppa. Tilatessasi tuotteita tai palveluja, lisää haluamasi tuote tai palvelu ostoskoriin ja siirry kassalle. Kassalla näet tilauksen loppusumman. Summa maksetaan tilauksen yhteydessä kokonaisuudessaan. Sitoudut tilauksen maksamisen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Yksittäistapauksissa on myös mahdollista tehdä tilaus sähköpostitse, puhelimessa tai muun viestimen kautta. Tällöin maksaminen tapahtuu laskutuksen kautta.

Toimitustiedot

Tilauksen yhteydessä annat pakolliset yhteystietosi, eli nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi sekä puhelinnumerosi. Käytämme näitä tietoja tilauksesi toimittamiseksi.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet tilaamasi tuotteen ja laskun loppusumman. Sivuillamme olevan käyttäjätilin kautta voit tarkastaa tilauksesi sisällön.

Maksutavat

Tilatut tuotteet ja palvelut maksetaan tilauksen yhteydessä. Maksun välittäjänä toimii Checkout-maksupalvelu, jonka ehtoihin voit tutustua tästä linkistä.

Toimitusaika, -tapa ja toimituskulut, palveluiden sopimusehdot

Tuotteet ovat digitaalisia tuotteita, johon on välitön pääsy. Jos tuotteeseen ei pääse heti, tästä on ilmoitettu tuotetta myytäessä. Digitaalisten tuotteiden toimittamisesta ei aiheudu toimituskuluja.

Palvelut toteutetaan asiakkaan kanssa erikseen sovitussa aikataulussa. Ostaessasi verkkokaupan kautta palvelun, saat tilauksen yhteydessä linkin kalenteriin, josta voit varata ajan palvelun toteuttamista varten tarvittavaan aloituskeskusteluun. Palvelun toimitusaikataulu sovitaan aloituspalaverin yhteydessä. Palvelujen toimitusaikataulu riippuu tilatun palvelun laajuudesta.

Vaihto- ja palautusehdot

Tilaamillasi digituotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Jos haluat palauttaa tuotteen, ole yhteydessä jarkko@viestintavahvistin.fi. Palautamme maksusuorituksesi kahden arkipäivän kuluessa. Palautus tapahtuu maksutapahtumassa käytetylle maksutavalle. Palautus on asiakkaalle ilmainen.

Tilaamasi palvelut toteutetaan asiakkaan erityiseen tarpeeseen. Vaihto- ja palautusoikeus ei koske asiakkaan tarpeeseen räätälöityjä palveluja. Tarjoamme kuitenkin palveluillemme 100% tyytyväisyystakuun. Jos tilaamasi palvelu ei täytä odotuksiasi, saat rahasi takaisin. Takuun lunastaminen edellyttää palautekeskustelua palveluntarjoajan kanssa.

Ongelmatilanteissa

Digituotteeseen tai sen käyttöön sekä toimituksiin liittyvistä ongelmista tulee ilmoittaa viipymättä asiakaspalveluun, osoitteeseen jarkko@viestintavahvistin.fi.

Käyttö- ja tekijänoikeudet

Kaikki Viestintävahvistimen kautta tilattavat sisältötuotteet (esim. kirjat, tallenteet, verkkokoulutukset, koulutukset) kuuluvat tekijänoikeuksien piiriin. Sinulla ostajana ei ole oikeutta kopioida tai jaella näitä sisältöjä millään tavalla ilman erillistä lupaa Viestintävahvistimelta.

Kun ostat yhden kappaleen digitaalista tuotetta, kyseessä on käyttöoikeus yhdelle henkilölle. Jos haluat tarjota saman koulutuksen esimerkiksi koko yrityksesi henkilöstölle, sinun täytyy ostaa vastaava kappalemäärä koulutuksia. Se onnistuu verkkokaupan kautta, mutta suosittelemme kuitenkin tällaisissa tilanteissa ottamaan suoraan yhteyttä meihin, jotta voimme räätälöidä sinulle sopivan sisältökokonaisuuden.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Viestintävahvistin Oy
y-tunnus 3121455-4
Pistokatu 2
38700 Kankaanpää

jarkko@viestintavahvistin.fi